Lichaamsbehandelingen

Bij Salon Amber kun je terecht voor verschillende lichaamsbehandelingen, waaronder harsen. Harsen is een van de meest populaire en effectieve methoden om ongewenste haargroei te verwijderen en een gladde en zijdezachte huid te krijgen.

Salon Amber is gespecialiseerd in verschillende soorten harsbehandelingen, zoals het harsen van benen, armen, oksels, bikinilijn en gezicht. We maken gebruik van hoogwaardige harsproducten die zacht zijn voor de huid en effectief zijn in het verwijderen van ongewenste haartjes.

Onze harsbehandelingen zijn snel en comfortabel. We zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en zorgen voor een ontspannen en hygiënische omgeving. We begrijpen dat harsen voor sommige mensen een gevoelige behandeling kan zijn, daarom zorgen we voor de juiste techniek en nazorg om de huid te kalmeren en irritaties te voorkomen.

Het grote voordeel van harsen is dat het resultaat langer blijft dan bijvoorbeeld scheren. Bij regelmatig harsen wordt de haargroei op den duur minder en het haar komt minder snel terug. Bovendien heb je na het harsen geen last van stoppels of ingegroeide haartjes.

Als je op zoek bent naar een effectieve en langdurige oplossing voor ongewenste haargroei, dan is harsen zeker een aanrader. Boek vandaag nog een afspraak en ervaar zelf het verschil. Wij zorgen voor een gladde, zijdezachte huid waar je je weer helemaal goed bij voelt.

Harsen onderbenen €26,00
Harsen onder-en bovenbenen €41,00
Harsen armen €25,00
Harsen bikinilijn v.a. €20,00
Harsen oksels €20,00
Harsen rug of borst (mannen) v.a. €25,00
Reinigende rugbehandeling €45,00