Pedicure behandelingen

Bij Salon Amber begrijpen we hoe belangrijk het is om goed voor je voeten te zorgen. Onze pedicure behandelingen zijn dan ook gericht op het verbeteren van de gezondheid en schoonheid van je voeten.

We bieden verschillende behandelingen aan die speciaal zijn ontworpen om je voeten te verzorgen en te verfraaien. Of je nu last hebt van eelt, likdoorns, ingegroeide teennagels of andere voetproblemen, wij hebben de oplossing voor jou.

Onze pedicure behandelingen beginnen altijd met een grondige inspectie van je voeten, zodat we eventuele problemen kunnen vaststellen. Vervolgens gebruiken we speciale technieken om deze problemen op te lossen en de gezondheid van je voeten te verbeteren. We zorgen ervoor dat je voeten weer zacht, glad en mooi zijn.

Onze pedicure behandelingen zijn niet alleen gericht op het verbeteren van de gezondheid van je voeten, maar ook op ontspanning. We zorgen voor een rustige en hygiënische omgeving waar je kunt genieten van een ontspannende behandeling. Na onze behandeling zul je je niet alleen goed voelen, maar er ook goed uitzien.

Bij Salon Amber werken we alleen met de beste producten om ervoor te zorgen dat je voeten optimaal worden verzorgd. We gebruiken alleen hoogwaardige producten van gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten krijgt.

Als je op zoek bent naar een professionele en effectieve pedicure behandeling, dan ben je bij Salon Amber aan het juiste adres. Boek vandaag nog een afspraak en laat ons je voeten de aandacht geven die ze verdienen.

Medisch pedicurebehandeling
(diabetische voet of reumatische voet)
€36,50
Basis pedicurebehandeling €36,50
Likdoornbehandeling €17,50
Ingroeiende teennagelbehandeling €17,50
Nagels knippen €19,50
Lakken van de teennagels meerprijs €7,50
Alleen lakken van de teennagels met nagellak €11,50
Shellac op teennagels €28,50
Verwijderen van de shellac €10,00
Siliconen orthese v.a. €35,00
Nagelbeugeltechniek v.a. €45,00
Vilttechnieken v.a. €15,00